Casa din grinzi de lemn Acatari

Casa din lemn ecologica cu arhitectura unicat, desfasurata pe un singur nivel, avand destinatia de casa de locuit lux. Beneficiarul a optat pentru sistemul constructiv case din grinzi de lemn profilate, lucrare executata la cheie in comuna Acatari, langa Targu Mures.

Casa are o o suprafata construita totala de 306 m2 (inclusiv terasele), compartimentata in felul urmator: un living spatios in centru, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie si o sala de fitness.
Peretii exteriori au o grosime totala de 30 cm, din care 20 cm izolatie cu vata bazaltica, iar exteriorul este placat cu lambriu de 4 cm. Datorita calitatii superioare a izolatiei termice a peretilor, a acoperisului si a geamurilor, casa CLB-43 are un nivel ridicat de confort si eficienta energetica. Temperatura la interior se mentine constanta pe tot parcursul anului: caldura din casa nu se pierde prin pereti iarna, dar nici nu patrunde in interior pe timpul verii. Indiferent de sistemul de incalzire, se poate economisi multa energie si bani, iar lemnul folosit in structura este un material natural care aduce caldura in casa si regleaza umiditatea aerului.
Lucrarea a fost executata conform proiectului Olimp din colectia de proiecte proprii BARAT System.

Inapoi sus