BAR-AT System SRL este o societate comerciala privata cu sediul in comuna Joseni din judetul Harghita, avand o experienta de peste 20 ani in domeniul prelucrarii lemnului si in executarea lucrarilor de constructii pe structura de lemn.
Obiectul principal de activitate al firmei este producerea si montajul de case de lemn pe tot teritoriul Romaniei, executia de lucrari de constructii civile si industriale pe structura de lemn. Portofoliul nostru cuprinde lucrari executate in toata tara: case de locuit prefabricate, case de vacanta si cabane din lemn masiv, vile duplex construite in sistem Framing (realizate din panouri prefabricate tip sandwich), mansarde din lemn realizate prin supraetajare casa veche, casute de gradina din lemn, hale industriale pe structura de lemn, anexe gospodaresti: garaje, chioscuri, foisoare, pergole, terase, garduri, etc.
Asiguram proiectare, executie, transport si montaj oriunde in Romania si in Uniunea Europeana.

Casele de lemn BARAT System Harghita sunt ecologice, cladiri trainice si sanatoase, case construite din materiale naturale, fiind un exemplu elocvent al dezvoltarii si progresarii profesionale, dar si al perseverentei datorita respectului, devotamentului si iubirii noastre pentru lemn, a carei stiinta de prelucrare, mod de utilizare am invatat de la stramosii nostri, care au avut cunostinte de inalta clasa privind prelucrarea si utilizare lemnului ca principal material de constructie in zona Harghita. Astfel, in posesia cunostintelor mostenite de la tata la fiu si datorita experientei acumulate in timp, putem oferi clientilor nostri produse din lemn de inalta calitate – CASE SANATOASE marca BARAT System Harghita.
La inceputuri, ne-am desfasurat activitatea ca asociatie familiala functionand intr-un simplu atelier de tamplarie, apoi in urma cresterii solicitarilor si al volumului de comenzi primite din partea clientilor nostri de pe tot teritoriul tarii, ne-am transfomat in societate comerciala, principiul de baza ramanand acelasi, asigurarea calitatii la cel mai inalt nivel, alaturi de respectarea principiilor si a tehnologiilor ecologice atat in cazul unei case de locuit, a unei case de vacanta, cabane din lemn sau casuta de gradina, cat si la orice alt produs marca BARAT System Harghita.

Punem la dispozitia dumneavoastra un catalog de proiecte case de lemn moderne, cu diversitate mare atat in privinta dimensiunilor, cat si al diversitatii arhitecturale, catalog de case din care va puteti alege modelul de casa care satisface nevoile familiei dvs. Oferta noastra cuprinde modele de case cu geometrie simpla, oferind totodata si un aspect arhitectural placut, case unifamiliale de dimensiuni mici-medii, usor de executat tehnologic indiferent de sistemul constructiv ales, case care se incadreaza in categoria case ieftine, dar in acelasi timp oferim si modele de casa pe structura de lemn cu spatii generoase, cu o arhitectura deosebita, case de lux pe structura usoara, dedicate clientilor pretentiosi.

Puteti alege un proiect din portofoliul nostru sau daca nici un model de casa nu satisface nevoile familiei dvs. contactati-ne cu incredere deoarece construim si dupa schita / proiectul clientului.

Certificarile detinute de S.C. BAR-AT SYSTEM S.R.L.

Incepand din Ianuarie 2016 firma noastra este certificata de QUALITY CERT S.A. atestand faptul ca produsele fabricate de S.C. BAR-AT SYSTEM S.R.L. sunt in conformitate cu cerintele UE, lemnul ce intra in elementele de structura prefabricate si in constructiile realizate de firma noastra poarta marcajul CE – marcajul de conformitate al Comunitatii Europene.

Certificat de Conformitate a Controlului Productiei in Fabrica: Elemente de structura prefabricate. Pag.1
Certificat de Conformitate a Controlului Productiei in Fabrica: Elemente de structura prefabricate. Pag.2Certificat de Conformitate a Controlului Productiei in Fabrica: Lemn pentru constructii cu sectiune dreptunghiulara. Pag.1Certificat de Conformitate a Controlului Productiei in Fabrica: Lemn pentru constructii cu sectiune dreptunghiulara. Pag.2

Inapoi sus